Harrpizza

Man kan ju prova använda harr till det mesta... så varför inte göra en harrpizza?

Pizzadeg för en ungsplåt
En pizzadeg är enkel att göra. Blanda ihop 2 dl vatten, 2 msk olivolja, ett halvt paket jäst, lite salt och 5 dl vetemjöl. Arbeta degen smidig och låt jäsa i 30 minuter. Därefter kavlar man ut degen på en lätt inoljad, normalstor, ungsplåt.

Fyllning
Vill man vara riktigt noga så kokar man ihop sin egna tomassås, men det funkar helt ok att breda ut ett tunt lager chili-sås - man väljer själv. Strö på rikligt med riven ost. Varva harrfileer med hackade crabsticks och strö slutligen över rikligt med hackad dill.

Tillagning
In i ugnen, 275 grader, i sisådär 7-8 minuter (eller tills pizzan fått färg och brödet är gräddat). Servera med ett par citronskivor och harrpizzan är fulländad!