Pelles HarrGarveri

Välkommen
Välkommen till Pelles HarrGarveri - den unika skinnmakaren med tonvikten lagd på produkter av Harrskinn.

Harrvadare
Pelles Harrgarveri presenterar de fantastiska harrvadarna!
Vad kan vara ett bättre material för ett par vadare än harrskinn - ett material som verkligen tål att vistas i vatten. Vadarna är lätta, slitstarka och, framförallt, snygga.
Vadarna tillverkas av de grövsta medelpadsharrarna som står att finna och för ett par i den storlek vår heta modell har på sig, XL, krävs ungefär 50 grovharrar. Hängslen och strumpdelen tillverkas av varsamt tillvaratagna harrtarmar som tvättats åtta gånger i natur-såpa.
Vadarna kan avge viss doft.

Storlekar: Vadarna finns i S, M, L, XL och XXL

Pris: 64 500:-
Harrjackan
Pelles HarrGarveris Harrjacka är en slitstark fritidsjacka som klarar hårt väder och vind utan att ge avkall på smidighet och bekvämlighet.
Harrjackan är gjord för hand av speciellt utvalda storharrar - allt för att garantera maximal kvalité. Harrana som används till denna jacka ligger alla på kilot och över och är alla fångade norr om polcirkeln - därför kan Pelles HarrGarveri inte garantera att varan alltid finns i lager. För att tillverka en Harrjacka i storlek L går det åt ungefär 75 storharrar.
Jackan kan avge viss doft.

Storlekar: Harrjackan finns i S, M, L och XL

Pris: 42 500:-
Harrmössan
Pelles HarrGarveris Harrmössa tillverkas av speciellt utvalda mellannorländska harrar - samtliga mellan 3 och 3,5 hekto.
Harrmössan är varm, skön, vind och vattentät och framförallt snygg.
För att tillverka Harrmössan går det åt ungefär 17 harrar.
Mössan kan avge viss doft.

Storlekar: Finns från storlek 52 till 64

Pris: 9 950:-

Harrklappa
Det som Pelles HarrGarveris jovialiske modell står och håller i sin vänstra hand är inget mindre än den vida omtalade, mer eller mindre oumbärliga, Harrklappan. Harrklappan finns både som enkel- och dubbelklappa och det vi ser här är den senare, mer exklusiva, modellen. Med en kärna av kevlar, ett handtag av särskilt utvald kork och själva klappan av latmetad småharr har vi här den optimala harrklappan.

"Jag förstår inte hur jag klarade mig utan Harrklappan tidigare", "Harrklappan har förändrat mitt liv" och "Sedan jag skaffade Harrklappan har verkligen lyckan vänt" är bara några citat från den växande skaran nöjda Harrklappeägare.

Pris:
Enkelklappa, 2 750:-
Dubbelklappa, 3 950:-
iPod-skal
Varför inte snygga till din iPod med ett vackert och slitstarkt skal i harrskinn. Senhöstfångad gråharr från södra Lappland ger den speciella gråtonen och förutom att ge din iPod ett exklusivt utseende ger skalet ett visst skydd mot väta - dock kan fukt leda till att en viss doft avsöndras.

"Det här gör mig coolats i klassen" hörs från kidsen när de får ett iPod-skal i harr i sin ägo!

Pris:
1 295:-
Beställning
Vill man beställa någon av Pelles HarrGarveris produkter - och allvarligt talat, vem vill inte det - kontakta Pelles Fiske.